25.05.2015

Salavat-ı Tefriciye Duası


Salat-ı Tefriciye Duası paylaşan: YunusAKSUT65

Salavat-ı Tefriciye Duası 
Bismillahirrahmanirrahim Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
Salavat-i Tefriciye Programı İndirin

İlk önce buradan SALAVAT-I TEFRİCİYE rar dosyasını pc'nize indirin,  ve sıkıştırılmış dosyayı çıkarın.
Öncelikle buradan NET FRAME WORK'ü bilgisayarınıza kurun ve daha sonra  Salavat-i Tefriciye  klasörü içindeki cami görüntüsündeki (Salavat-i Tefriciye) dosyasına çift tıklayın.Açılan pencereye çalıştır deyin.
Artık Salavat-i Tefriciye'yi hem öğrenmek ve dinleyerek takip etmek,kaç kez okuduğumuzuda kayıt altında tutmak mümkün.Her okuyup veya dinlerken takip ettiğimiz Salavat-i Tefriciye'yi ileri say seçeneği ile kayıt altına almış oluyoruz.Play tuşu ile okumaya ve dinlemeye başlayabilirsiniz.
ALLAH C.C bu programın hazırlanışında emeği geçenlerden,Ihsan Atasoy Hoca Efendi'den Salavat-i Tefriciye'yi okuyanlardan razı olsun,cümlemizin dualarını katında kabul etsin inşallah,AMİİİİN!.Rabbim cümlenizi ve bizleri razı olduğu kullarından eylesin İNŞALLAH!.

Salavat-ı Tefriciye Duası  Türkçe 
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur. 
Yararlı açıklama
Salati tefriciye duasını tek başına okumak çok zor olduğundan 44 kişilik gruplar kurun ve paylaşarak okuyun. Gruplara katılan her kes her gün 101 defa tefriciye duası okuduğunda toplamda grup olarak her gün 4444 (101x44=4444) defa tefriciye duası okunmuş olur. İştirak-i âmâl-i uhreviye sırrınca manevi ortaklıklarda ortaya çıkan manevi kazanc kişi sayısına bölünmeyip, sanki gruptaki herkes her gün 4444 defa salat-ı tefriciye duası okumuş gibi sevap kazanır. Salati tefriciye duasını samimi ve inanarak okumak çok önemlidir. Çünkü dua bir nevi ibadettir, hatta kulluğun büyük bir sırrıdır. Cenab-ı Allah insanlara vermek istediği için isteme duygusunu yaratmış ve "isteyin cevap vereyim" buyurmuştur. Bu nedenle samimi olarak dua eden ve Allah'ın mutlaka cevap vereceğine inanan bir mü'min duasının karşılığını er ya da geç mutlaka görecektir.



İçindekiler

RADYO KAİNAT DİNLESİN